Een nieuw jaar – een boek en een baan

Een nieuw jaar 2Een nieuw jaar – een boek en een baan

Ik voelde het aan het einde van 2015 al aankomen. Het nieuwe jaar gaat knallen. Het borrelde onder mijn voeten. Nou… de vulkaan is uitgebarsten. En het is nog maar begin januari.

Een boek

Ten eerste heb ik vorige week het eerste manuscript aangeleverd van mijn boek – Online Copywriting in 60 minuten. Het komt later dit jaar uit bij Uitgeverij Haystack. De titel laat weinig te raden over: ik behandel in 60 minuten mijn visie op Online Copywriting. Een compact boek. Een handzaam boek. Maar wel boordevol handige informatie. Ik heb op Medium een leuke blogpost geschreven over het proces. Vol handige tips over het bewaren en bewaken van je focus.

Een baan

Ten tweede begin ik op 1 februari bij  Terwisscha & Wagenaar Online te Leeuwarden als Contentspecialist. De cirkel is daarmee rond. Vijftien jaar geleden begon ik als junior bij een tekstschrijfbureau in Rotterdam. Vanaf 1 februari ben ik verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de online tak van een tekstschrijfbureau.

Een uitdaging die meer dan ooit klopt. Ik ben eindelijk terug bij mijn liefde voor het woord. Na alle omzwervingen langs communicatiefuncties zet ik al mijn kennis in om online met woorden het verschil te maken. Niet langer zelfstandig, maar als onderdeel van een ervaren team. Ik kijk nu al uit naar de rest van 2016.