Over Dimitri Lambermont

Copywriting sinds 1999

Al mijn hele leven ben ik bezig met de kracht van woorden. De juiste woorden op het juiste moment. In 1999 zette ik mijn eerste stappen op het pad naar wat ik nu strategisch copywriting noem. Afgestudeerd aan de School voor Journalistiek zag ik al snel in dat ik niet geboren was voor de journalistiek, maar dat ik woorden wil inzetten voor commerciële doelen. Het begin van een ontdekkingsreis die nu al vele jaren duurt.

 

Hoewel mijn reis is begonnen bij veel drukwerk: corporate brochures, flyers en zelfs boeken, maakte ik met de opkomst van internet al snel de overstap naar online content. Beide werelden – online en offline – spreken me als copywriter zeer aan. In recente jaren ben ik met evenveel enthousiasme in de wereld van Social Media gedoken. Altijd vanuit de vraag: hoe zorgen mijn woorden voor verbinding met jouw klant?

Breed inzetbaar

De meeste middelen en kanalen heb ik me eigen gemaakt. Ik weet wat de kracht van tekst is op al deze platformen en zet die kennis graag in om jouw merk verder te helpen. Daarvoor is een solide basis nodig van de juiste woorden die uit jouw organisatie komen. Van de juiste stem om de verbinding met jouw klanten te leggen. Van het juiste verhaal om klanten mee te nemen in jouw avontuur.

Vanaf het begin

In mijn ogen begint dat bij het begin. Door vanaf het begin samen te werken aan de juiste woorden voor jouw onderneming, kun je verderop in het proces efficiencyslagen maken. Met de juiste toon tussen de oren en een sterk geloof in de juiste woorden, draagt elk medium optimaal bij aan jouw positie in de markt. Ik ben er van overtuigd dat de juiste, sterke woorden de kracht hebben om jouw onderneming een geheel eigen plek te geven.